lördag 21 januari 2012

Garnbytes ledtrådarna jag fått!

Kom på att jag trodde jag har löst det, men det var inte helt rätt! Här är vad jag trodde:

"Så vem är då jag? Jag kan säga så mycket som att det är lite mer än 20 år sen jag själv gick i gymnasiet, nu har jag man och två barn och lever nära "ekön". Jag har virkat i ganska precis 3 år och har testa ganska mycket olika tekniker." - Med lever nära Ekön tror jag att det är Eköns Centrum i Motala.


"Hihi! Jag kan tydligen inte räkna för jag gick ut gymnasiet -98... men det kan va en ledtråd i sig, jag är bättre på bokstäver än siffror.." - Med denna lilla ledtråd måste min byteskompis då vara 33-35 år gammal, beroende på hur gammal hon var när hon tog studenten.


"Hos mig trängs djur från världens alla hörn och högst upp i toppen syns en trädfällare och ett troll"  - Såhär tänkte jag kring detta, världens alla djur, det är ju bara en plats som har detta, det är en djurpark. Och det som låg närmast något av alla "Ekön" var Kolmårdens djurpark, som har alla världens djur. Och med troll tänkte jag på författaren John Bauer, som skrev sagan "Bland tomtar och troll", denna författare dog på Vättern och vilken stad ligger vid vättern, jo, Motala.

Men fick nu en kommentar att det var fel, så får klura vidare, dock så verkar det som om att hon är en Amigurumivirkare mest! Då djuren finns hos henne! Men hon tyckte jag var lite krativ iaf ;) Men åldern är jag helt säker på att jag har rätt i alla fall!

"Ekön" syftar på en betydligt större stad och djuren är betydligt mindre än de som finns på kolmården och dom finns bara i min "vrå". - Då får min spåning fortsätta! Detta är riktigt roligt :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar