lördag 17 mars 2012

Svaren på frågorna i garnbytet


Nu så ska jag se till att svara på dessa frågor till mitt lilla garnbyte!

 1. Vilken är din favoritfärg? Jag har två favvisar, det är rött av alla dess slag samt ljusgrönt! Och limegrönt ingår i det!
 2. Vilken garnkvalitet gillar du bäst? (DVS om du gillar ull, akryl, bomull, eller blandningar på akryl/bomull osv) Jag kör mest i bomull och akryl och blandningar av dessa två garntyper.
 3. Vilket garnmärke är din favorit? (Ex Tilda, Freja, Ice osv) Jag älskar de flesta märkena, jag är stormförtjust just nu i Ice och Tilda. Jag är inte så förtjust i M&K baby för den trådar upp sig hela tiden men annars är allt annat lugnt.
 4. Har du någon favoritvirknål? Vilken sort är det? Jag ÄLSKAR min 3mm clover nål som är ergonomisk. Jag ska definitivt köpa fler av den när jag får pengar!
 5. Vad virkar du helst en skön fredagskväll? Det är olika beroende på vad jag är på för humör, det senaste har det blivit sjalar och så, har hamnat lite ur spel när det kommer till amisar men främst är det vad jag känner för att göra.
 6. Vad är din favoritgrej att virka? (Ex sjalar, amigurumis, koftar, mössor osv) Just nu är det nog sjalar och lätta klädesplagg, har fått a thing för sjalar just och jag vet inte riktigt varför!
 7. Håller du på med annat förutom virkningen på din fritid? Jag läser väldig mycket och löser korsord. Utöver det virkar jag och kollar på filmer och liknande.
 8. Finns det något sorts hantverk du önskar vilja göra någon gång? (Ex sticka, pärla, hålla på med lera, ljusstöpning, måla/teckna osv) Jag skulle vilja testa att göra tvålar och hålla på med ljus någon gång. Sticka och teckna har jag försökt mig på men det går icke!
 9. Prenumererar du på någon tidning, i så fall vilken? Jag prenumererar inte på någon tidning. Men jag köper oftast 1 knep & knåp varje månad.
 10. Vilken är din favoritgenre på böcker? Självbiografier helt klart och medicinska faktaböcker. Ibland dyker även lite skräcknoveller och liknande upp!
 11. Har du några andra intressen förutom skapandet? Det är skräckfilm helt klart! Har en liten samling på skräck, inom skräckkategorin samlar jag främst på Dario Argento-filmer. Och i andra filmer samlar jag på Tim Burton, älskar dessa två regissörer!
 12. Har du några husdjur? Ja, här hemma har vi: 2 katter, 2 små fiskar och ett barn som är min syster i 7årsåldern som husdjur ;)
 13. Vad är ditt favoritsnack medan du virkar eller gör andra hantverk? CHOKLAD! Oh jag saknar den chokladen Fru Bäver skicka till mig i förra garnbytet, den var SÅ god men hittar den ingenstans så jag är lite ledsen i ögat. Just nu i chokladväg gäller följande: Saltlakrits, apelsinkrokant och frukt och mandel! Så gott!
 14. Har du någon favoritdryck? Hmm.. Det står mellan Loka vattenmelon, Loka persika hallon och Sprite där. Det är väldigt beroende på humör!
 15. Har du någon allergi? Det är bara pollen och kåvepenin och jag tror inte ni skickar med typ trädpollen och penicillin så jag är okej ;)
Sådär nu är frågorna svarade på. Nu ska jag kolla i pysselkiisens butik hon har fixat och drömma mig bort lite, länk finner ni HÄR!

3 kommentarer:

 1. Tycker det är sjukt kul att du beskriver din lillasyster som ett av era husdjur!
  ;)
  Rött tycker inte jag om, inte grönt heller, fast lime-grönt gillar jag. Och lila, cerise m.m.

  SvaraRadera
 2. Var det Ragusa du inte kunde få tag på?

  SvaraRadera