onsdag 16 maj 2012

Ingen dator

Min lilla minipc är död. Och inte lite död, utan helt stendöd. Det blörjade med att i måndags morgon så skulle jag plugga och jag ville hälla upp saft i ett glas.. MEN mina händer klarade inte av att hålla kannan så den dröste i bordet och ALL saft kom i in stackars lilla dator! Den suckade med fläktsystemet och stängde sen av sig och när jag försökte starta den igen så pep den till några gånger... Stackars dator, du levde ett gott liv med mig men inte tyckte du om hallonsaft.

Men detta har ett gott slut ändå, jag hade 12 dagar kvar på drulleförsäkringen så jag får en ny dator inom några dagar så det ska bli skönt att få ha en dator igen för jag saknar min lille smidiga pc!

Snart långledigt med så jag vill passa på att önska alla en trevlig helg. Jag ser inte fram emot måndagen för då fyller jag år *ryser*. Hatar att fylla år för man vet att man inte blir yngre med åren tyvärr.

2 kommentarer:

  1. Trevlig helg på dig också! Jag säger grattis i förskott även om du kanske inte vill höra det ;) Jag är ju sån som ÄLSKAR födelsedagar och eftersom min man är 7 år äldre än mig känner jag mig alltid ung :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha tack! Jag vill inte bli gammal, det är mitt problem :P jag vill vara ung för evigt!

      Radera